Carolines blogg

Carolines blogg

[Meny]

Carolines websida >>

Ups!

JobbPosted by Caroline Mon, December 13, 2010 01:35:44
Så kan det gå när inte haspen är på...
Fick visst med mig en av varje sko till giget... Vilken tur att det blev en höger och en vänsterfot i allafall... :-) ena klacken lite högre på ena skon men det gick bra ändå...

Kram på er!!

  • Comments(1)//blogg.carolinejonsson.net/#post30

Sound of Sweden

JobbPosted by Caroline Sat, June 12, 2010 09:51:02

Sound of Sweden


Nu är vi i Linköping i dagarna tre och sjunger och showar för flygvapnet. Det är alltid lika roligt när man jobbar för Arne för vi får alltid följa med på så roliga saker.

Igår kväll gjorde vi även en sväng förbi Vadstena Kloster kyka för att sjunga där. Vilken magiskt fin kyrka!!! Efter vår sång fick vi avnjuta en fantastiskt fin orgelkonsert. Det kändes som om jag blev healad. I bänkraderna kunde vi se bl.a Carl Bildt och vår vän Christer Fuglesang, som förövrigt stod på scenen med oss kvällen innan :-)

Som ni ser på bilden så har vi i gruppen Sound of Sweden fått förstärkning från inga mindre än dansarna Kristjan Lootus och Maria Lindberg från "Let´s dance".

Tjingeling!!

  • Comments(0)//blogg.carolinejonsson.net/#post29

Turnébussen

JobbPosted by Caroline Wed, July 22, 2009 13:43:53

Hej! 

 

Som ni vet turnérar jag runt med Lena+Orup i sommar. Super roligt, inte bara för att det är ett galet härligt gäng utan även för att jag älskar att åka omkring i Sverige och se nya underbara platser och lära mig nya saker. Jag har ju i hela mitt liv åkt omkring mycket och min intelligenta pappa har alltid något att berätta om varje ställe man passerar. Förmodligen har det skapat mitt intresse... Jag har även en liten passion för landskapsdjur och landskapsblommor. 

 

Just nu sitter  jag i turnébussen som är påväg till Eksjö. Smålands landskapsdjur är utter, och landskapsblomma är linnea. Jag önskade mig en utter när jag var liten, efter att ha sett ett tv program om uttrar.... men jag fick ingen... Hahahaha.

Småland har väldigt många fina städer. T.ex. Vimmerby som är känt för Astrid Lindgrens värld, och Kalmar, för Kalmar slott, samt Jönköping för sina tändsticksfabriker.(som fanns förr.)  

Småland är väldigt känt för sitt glasrike. Kosta Boda, som är ett glas och keramikmärke, kommer från Småland. 

Några kända smålänningar är just Lena Philipsson, Agnetha Fältskog, John Bauer (konstnär) och Ingvar Kamprad(han grundade Ikea).  

 

Tjingeling! 


  • Comments(2)//blogg.carolinejonsson.net/#post27