Carolines blogg

Carolines blogg

[Meny]

Carolines websida >>

Tandvärk

DagbokPosted by Caroline Fri, November 21, 2008 13:02:53

Hej!!

Aj,aj,aj.... gick på stan för att inhandla kläder, skor och diverse saker inför Skånegille på Sundspärlan i Helsingborg. Började få en så förbaskad tandvärk.....En visdomstand som vill upp!! Nej!! inte nu, det har jag verkligen inte tid med.

I med ipren sen vidare till Patricia med hela Schlagerfeber gänget, på provsmakning på deras nya meny samt fira Martin Kagemarks födelsedag. Det var supergod mat!! Jag kan verkligen rekommendera Älgtournedosen. Den var underbar!! Vi gick sen vidare upp till Gondolen. Vilken fantastisk utsikt de har där.Kvällen slutade på Torget... sen fick jag så galet ont att jag var tvungen att åka hem.

Det blev en väldigt jobbig natt. Inte mycket sömn. Fy bubblans vad tandvärk gör ont... jag har varit förskonad från det tidigare.

Upp i ottan i ottan, med svullen kind, för att ringa nr upplysningen för att få reda på om det finns någon akut tandläkarvård i Sthlm. Jag fick nr till en mottagning på Sveavägen. De kunde ta emot mig redan efter en timma. Perfekt!

De konstaterade att jag hade en infektion, mot den fick jag pencelin. När svullnaden gått ner vill de operera.... Suck...

Men smärtan då?? Jag fortsätter överdosera ipren. Inte bra.

På tåget till Västerås för att sjunga in sista jullåten i studion... Galet, men det finns ingen annan tid. Där stod jag och sjöng... svullen kind och fylld av ipren... there´s no business like showbusiness....

Varje gång jag hör " Vi vill hälsa en god jul" kommer jag tänka på det.

Kram på er!

  • Comments(0)//blogg.carolinejonsson.net/#post11