Carolines blogg

Carolines blogg

[Meny]

Carolines websida >>

Carolines vecka

DagbokPosted by Caroline Sat, January 24, 2009 02:41:58
Hej!


Här ska ni få följa med på hur min vecka ser ut.


Måndag- Rep inför gig nästa vecka med Mens Club www.mensclubshow.com 

Vidare till soundcheck med Linda Bengtzing. Jag är kör till henne på ett gig på Berns Salonger


Tisdag- Pappersarbete på förmiddagen, såndant som måste göras mellan varven. Till Birka cruises där jag sjunger varje tisdag kväll och onsdag dag tillsammans med Niklas Andersson www.niklasandersson.se. 

Det blir en väldigt rolig kryssning. Vi får så fint beröm från alla gäster. En man kommer fram efter showen och vill säga några ord i micken. Han berättar att han åkt flera gånger på Birka. Men det här är den bästa showen han någonsin sett. Vi har tagit dem allihop till Paradiset. Jag blev alldeles tårögd av de fina orden.


Torsdag- På Rockbjörnen tillsammans med Jenny "Velvet" Petersson. Min barndomsvän från Helsingborg. Supertrevlig mingelkväll.


Fredag- Tåg till Örebro, där Magnus Bäcklund hämtar upp mig. Vi ska till Sälen och giga.

Vi kommer fram till ett underbart fint vinterlandskap. Det luktar friskt och underbart när vi stiger ur bilen. Härligt. Nu är vi precis klara med spelningen på ca en timma. Verkligen kalasroligt. Publiken var i extas och det är fantastiskt roligt att sjunga tillsammans med Magnus. Han har ju en sådan underbar röst.


Nu ska jag försöka sova i .... hjälp... mindre än 4 timmar för att gå upp halv sju och bege mig vidare ner till Linköping där jag ska köra till Linda Bengtzing imorgon på en företagsfest..... Nu måste jag hoppa i säng!


God natt!
  • Comments(4)//blogg.carolinejonsson.net/#post14