Carolines blogg

Carolines blogg

[Meny]

Carolines websida >>

En härlig helg!

DagbokPosted by Caroline Thu, October 23, 2008 15:59:00

Fredag

Linda plockar upp mig med sin galet snygga Volvo xc90. Mycket läcker bil! Vi kör till Enköping för att giga på statsfestivalen. Med liveband. Vilka mysiga killar i Lindas band. Så himla goa och trevliga. Samma killar som är ute och kompar Brolle. Gabriel, ljudtekniker och turnéledare är guld värld. Superkoll på allt och så gullig!! Vi gigar ganska sent så det blir inte många timmars sömn till nästa dag, då vi ska vidare mot Piteå havsbad. Vi åker ganska tidigt men resan går supersmidigt.

Lördag

Idag är jag glad och upprymd för att min syster Helena, gud dotter Ida-Elvira + Matilda och Evelina kommer och tittar i kväll. Min familj!! De bor i Luleå, vi försöker träffas så ofta det går... men avståndet mellan oss är alltför stort, så det blir för sällan.

Giget är galet. Vilket röj. Måste säga att Linda Bengtzing är fantastisk!! Vilken sångerska och entertainer. Extra roligt för mig att köra med Linda eftersom vi jobbat en del tillsammans innan hon slog igenom. Vi har många roliga minnen tillsammans.

Under giget har vi en liten Ida Elvira som är sugen på att stå på scen. Hon lägger sig bekvämt, vant tillrätta på sidan av scenen för att ivrigt lyssna och titta. Det blir kanske hon som tar över efter mig en dag...

Jag stannar kvar i Norrbotten några dagar. Såååå mysigt!!! På söndagen tittar vi på bio. Mamma Mu och Kråkan ser vi. Jag, Matilda, Helena och Ida. Ida har aldrig varit på bio tidigare så det är verkligen spännande för henne. Hon är så söt min systerdotter så jag smäller av!!!

När vi kommer hem så lägger vi oss i bubbelbadet... Ida älskar att bada nämligen. Däri sitter vi tills hela kroppen är alldeles skrynklig...Det är måttstocken för Ida. Sålänge man inte är skrynklig ska vi inte gå upp...Hon är så rolig!

Det blir många fler härliga minnen från Luleå som jag tar med mig hem till Stockholm när jag motvilligt lämnar Norrbotten på måndag eftermiddag.

Väl hemma är det bara att in och vända, packa ny väska och snabbt slänga sig in i en taxi ner till Vickan. Det är Anna Books bokrelease. Det är fullt av välbekanta anskiten i lokalen. Jag hinner inte mer än dit innan jag ska upp på scen och sjunga Samba Sambero bakom Anna. Sen är kvällen igång. Schlagerfeber tar över och det blir en riktigt rolig kväll. Jag har inte jobbat på Vickan på jättelänge nu eftersom jag haft så mycket annat för mig, så det var verkligen roligt att vara tillbaka.

Kram Caroline

  • Comments(0)//blogg.carolinejonsson.net/#post7