Carolines blogg

Carolines blogg

[Meny]

Carolines websida >>

Gästa med Mens club

DagbokPosted by Caroline Mon, February 09, 2009 14:29:43
29/1


Vaknar med en härlig träningsvärk! Skönt! Hann iväg och träna igår efter Birka giget. Lite kondition och lite styrka. Härligt att känna att musklerna i kroppen fått jobba lite extra...


Hur som helst. Idag ska jag gästa med Mens Club. www.mensclubshow.com. Kunden har önskat ABBA musik. Är det något jag kan utan och innan så är det ABBA låtar efter att turnerat runt med Arrival, www.arrival.se, i 9 år. 

Jag började jobba med Arrival när jag gick 2a året på Balettakademien. Första spelningen jag gjorde med Arrival var i Vietnam och den sista på Jamaica. Inte så dumt. Där emellan har jag fått uppleva många roliga och intressanta spelningar och platser i världen. Det får jag ta vid ett annat bloggtillfälle.

Nu var det gästartist med Mens Club i frihamnen i Sthlm jag pratade om.

Killarna i Mens Club fd. Mens Room är fantastiska. Jag har känt dem under många år. Vi träffades först under Wallmans tiden. Vi har alla gjort många Wallmans jobb ihop under åren och jag och David Nilsson jobbade tillsammans i musikalen Hur man lyckas i business, som gick på Intiman här i Stockholm. 

Jag sjöng under middagen sen stannade de kvar och spelade även till dansen. Efter att jag sjungit kom det fram ett gamalt ex till min syster... från Rydebäck, där vi är uppväxta.

Så roligt!! Honom har jag inte sett på .....jag vet inte hur många år.... jag kommer ihåg så nyfiken jag var när de var tillsammans. Jag kan väl inte varit mer än 7 år typ... jag hängde ut genom fönstret på mitt rum för att kunna snegla in i fönstret till min systers rum för att kolla vad de gjorde... redan då... väldigt nyfiken... Tänk vad hon har fått stå ut med. 


Kram
  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Bonnie Wed, February 11, 2009 20:37:06

Här var det bloggat ser jag! Härligt härligt! Som sara säger, kul o läsa vad du har för dig!
Saknar dig!
Kram! / Bon.

Posted by Sara (http://egogiirl.webblogg.se) Wed, February 11, 2009 19:55:46

Oj vad du bloggar! Härligt!
Keep up the good work!

Så kul att läsa vad du har för dig! Hoppas vi ses snart!

Kram!
/ Sara

Posted by Systra di Mon, February 09, 2009 16:36:25

Ja, oj vad jag har fått står ut:) Men ingen fara. Du har varit och är världens bästa syster! Men nu blir jag nyfiken - ett gammalt ex! Vem då? Å inte var du 7 utan du får nog lägga till några år... Jag är ju trots allt bara 5 år äldre. Ringer sedan så jag får höra lite skvaller! Älskar dig! Systra di